Суд у Москві відхилив іще одну апеляцію полонених українських моряків

Суд у Москві відхилив іще одну апеляцію полонених українських моряків

Укрінформ
Московський міський суд відхилив апеляційні скарги захисту шостої четвірки військовополонених українських моряків.

Про це повідомив адвокат Микола Полозов у Facebook.

"Підсумковий результат розгляду скарг був передбачуваний, як і стосовно 16-ти військовополонених, чиї скарги були розглянуті раніше, щодо шостої четвірки суд відмовив у задоволенні скарг і залишив постанову Лефортовського районного суду про продовження строків тримання під вартою до кінця квітня в силі", - написав він.

Адвокат зауважив, що засідання проходило в закритому режимі за клопотанням слідства ФСБ, також в ході засідання суд задовольнив клопотання адвокатів про залучення резолюції ПАРЄ.

"Дата нового розгляду п'ятої четвірки військовополонених, чия справа була знята з розгляду через неналежним чином підготовлений переклад процесуальних документів на українську мову, ще не призначена", - уточнив Полозов.

Читайте також: Денісова планує зустрітися із Москальковою у Греції

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада російські військові біля берегів Криму обстріляли і захопили три кораблі Військово-морських сил України — катери “Бердянськ” і “Нікополь” і буксир “Яни Капу”, які прямували з Одеси до Маріуполя, а також їхні екіпажі. У полон потрапили 24 українці, троє з них були поранені.

Підконтрольні Росії "суди" в окупованому Криму заарештували на два місяці всіх затриманих українських моряків за обвинуваченням за ч. 3 ст. 322 Кримінального кодексу РФ (незаконний перетин кордону). Зараз усі вони перебувають у СІЗО "Лефортово".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-