Жодних змін у правилах перетину адмінмежі з окупованим Кримом немає - МВС

Жодних змін у правилах перетину адмінмежі з окупованим Кримом немає - МВС

Укрінформ
Наразі жодних змін у правилах перетину адмінмежі для громадян України, які мешкають у Криму і мають українські паспорти, немає.

Про це інформує прес-служба МВС у Facebook.

“Відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 4 червня 2015 року № 367 в’їзд на тимчасово окуповану територію України АР Крим та виїзд із неї здійснюється тільки через контрольні пункти в’їзду-виїзду «Чонгар», «Чаплинка» та «Каланчак». Жодних змін у правилах перетину адмінмежі для громадян України, які мешкають у Криму і мають українські паспорти, на даний час немає”, - йдеться у повідомленні.

У МВС наголосили, що, як і раніше, біометричний контроль жодним чином не вплинув на режим роботи контрольних пунктів в'їзду-виїзду на адмінмежі з Кримом.

Читайте також: Москалькова відвідала українських моряків у СІЗО - заявляє про "постійний меднагляд"

“Також нагадуємо, що іноземці та особи без громадянства можуть перетинати адміністративну межу за паспортним документом та спеціальним дозволом, виданим територіальним органом Державної міграційної служби України і лише через вищевказані контрольні пункти в’їзду-виїзду. Крім того, зауважуємо, що іноземці, які потрапили на окуповану територію через закриті пункти пропуски та в подальшому прямують на материкову частину України, пропускатись не будуть”, - підкреслили у відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-