В окупованому Криму на даху багатоповерхівки вибухнули балони з газом

В окупованому Криму на даху багатоповерхівки вибухнули балони з газом

Укрінформ
У місті Щолкіне (тимчасово окупований Крим) у суботу, 12 січня 2019 року, на даху 9-поверхового будинку, що на вулиці Донецька, стався вибух і пожежа.

Пізніше з'явилася інформація, що під час ремонту покрівлі житлового будинку могли вибухнути 16 балонів із газом, інформують Крим.Реалії.

Підконтрольна Кремлю влада Ленінського району повідомляє про домовленості з керівниками місцевих баз відпочинку щодо тимчасового розміщення жителів багатоповерхового будинку в Щолкіному, на даху якого і вибухнули газові балони.

"Є можливість тимчасово відселити людей. Ми домовилися з базами відпочинку, які працюють у зимовий період. Але люди поки не виявляють бажання залишати свої квартири і кудись переїжджати. Тому поки що про переселення мова не йде", - повідомила призначена окупантами "голова адміністрації району" Світлана Іванова.

Читайте також: У Львові голова ОДА обговорив із Джемілєвим підтримку переселенців із Криму

За словами Іванової, сама покрівля й конструкція будинку в результаті інциденту не постраждали. Горіли газові балони і руберойд, який робочі принесли на дах.

"Постраждалих немає. Людей оперативно евакуювали, а прибулі на місце пожежники швидко все загасили. Зараз ліквідовують наслідки гасіння, так як було вилито дуже багато води. Думаю, вже найближчим часом ми відновимо подачу електрики в будинок", - додала вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-