Підтримка кримчанами полонених моряків свідчить, що опір окупації РФ є — Джапарова

Підтримка кримчанами полонених моряків свідчить, що опір окупації РФ є — Джапарова

Укрінформ
Фінансова і моральна підтримка кримськими татарами захоплених Росією українських моряків є свідченням того, що ФСБ не вдалося вселити у людей страх і опір російській окупації Криму існує.

Про це на прес-конференції в Укрінформі заявила перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова.

"Ключова мета інформаційної війни Росії - занурити людей у страх, щоб люди були паралізовані і не мали жодних ознак опору. Але останній кейс по (захоплених українських - ред.) моряках довів, що насправді опір є, і коли в окупованому Криму через майже п'ять років окупації попри тиск, репресії, тортури, ув'язнення люди збирають кошти - це означає, що занурити в той страх, про який мріє ФСБ, не вдається", - сказала Джапарова.

Читайте також: До Нового року адвокати зустрінуться з усіма полоненими українськими моряками

У цьому контексті вона нагадала, що у Криму для військовополонених моряків зібрали близько 300 тис. рублів, які були витрачені на передачі з необхідними речами та продуктами. За інформацією досі надходять.

У свою чергу, заступник голови меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умєров акцентував: важливо те, що кримчани не тільки збирають кошти для захоплених українських моряків, а що люди зібралися біля суду, де полоненим обирали запобіжний захід.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-