У Криму проходять обшуки на фірмах, пов'язаних з

У Криму проходять обшуки на фірмах, пов'язаних з "віце-прем'єром" Нахлупіним

Укрінформ
В окупованому Криму тривають масові обшуки у рамках кримінальної справи, порушеної проти заарештованого в Москві "віце-прем'єра" Криму Віталія Нахлупіна.

Про це повідомляють кримські ЗМІ.

"У Криму в рамках кримінальної справи про хабарництво в особливо великих розмірах правоохоронці проводять обшуки у фірмах, які, як вважає слідство, можуть бути пов'язані з обвинуваченим у справі віце-прем'єр-міністром Віталієм Нахлупіним", - повідомляє видання ForPost.

Обшуки, під час яких відбувається вилучення документів, комп'ютерів та іншої техніки, стосуються трьох десятків компаній і комерційних структур.

Як повідомлялося, 17 жовтня у Москві за підозрою в отриманні хабара в особливо великому розмірі співробітники правоохоронних органів Росії затримали "заступника голови Ради міністрів" окупованого Криму Віталія Нахлупіна.

Слідчий комітет звинуватив Нахлупіна у скоєнні злочину за частиною 6 статті 290 КК РФ. Басманний суд Москви заарештував його до 17 грудня поточного року. У справі заарештовані ще двоє представників окупаційної влади - колишній "заступник голови мінтрансу" Криму Валентин Дукорський і колишній "заступник голови комітету конкурентної політики" Криму Ярослав Сливка.

Читайте також: Україна вимагатиме екстрадиції затриманого у Москві "віце-прем’єра Криму"

Прокуратура Автономної Республіки Крим вимагає екстрадиції Віталія Нахлупіна, оскільки він, будучи депутатом Верховної Ради АРК, надавав допомогу в окупації Криму, відкрито звертався до жителів автономії про необхідність участі у загальнокримському референдумі і брав участь у незаконно організованих в Криму виборах до "Державної Ради Республіки Крим" від Кримського регіонального відділення Всеросійської політичної партії "Єдина Росія".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-