МінТОТ показав, куди можуть долетіти російські С-400 з окупованого Криму

МінТОТ показав, куди можуть долетіти російські С-400 з окупованого Криму

Карта
Укрінформ
РФ розгорнула зенітно-ракетні комплекси протиповітряної оборони С-400 "Тріумф" поблизу міст Севастополь, Феодосія, Євпаторія в окупованому Криму.

Про це інформує прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.

 "Російська Федерація продовжує мілітаризувати тимчасово окупований Кримський півострів, розширюючи свої військові  позиції. Станом на кінець вересня 2018 року РФ розгорнуто зенітно-ракетні комплекси протиповітряної оборони С-400 "Тріумф" поблизу міст Севастополь, Феодосія та Євпаторія", -  йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росія розгорнула в окупованій Євпаторії ракетні комплекси С-400

Як зазначають у МінТОТ, зенітно-ракетні комплекси С-400 "Тріумф" оснащуються  ракетами різних типів, зокрема: 48Н6 та 40Н6 з дальністю ураження до 250 і 400 кілометрів відповідно. Вони можуть вражати цілі на висоті до 60 км.

Фахівці МінТОТ також підготували карту з зонами ураження відповідно до місць розгортання вказаних ракетних комплексів на тимчасово окупованій території АРК.

У міністерстві наголошують, що в радіусі ураження ЗРК С-400 "Тріумф" перебувають всі повітряні судна, як цивільні, так і військові, які знаходяться над акваторією Чорного і Азовського морів, та над територіями країн Чорноморського регіону – Румунії, Молдови та Туреччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-