Окупанти завершили обшук у будинку Бекірових - нікого не затримали

Окупанти завершили обшук у будинку Бекірових - нікого не затримали

Укрінформ
Силовики завершили обшук у будинку кримських татар у селищі Фонтани в Сімферополі, проте причини своїх "слідчих заходів" нікому не пояснили.

Про це повідомив адвокат Назім Шейхмамбетов, відео з яким опублікувала на своїй сторінці в Facebook "Кримська солідарність".

"Мене не допустили до слідчих заходів. Плюс до всього і господареві будинку не пояснили, на якій підставі у нього проводяться слідчі заходи. Наразі вони закінчилися, нікого не затримали, слава Богу", - повідомив Шейхмамбетов.

За його словами, під час обшуку у будинку Бекірових зібралися жителі селища, щоб проявити свою солідарність і підтримку сім'ї.

Читайте також: У Вірменії обшукують редакцію, яка злила в інтернет розмову глав спецслужб

Як зазначив адвокат, протягом останніх чотирьох років політика репресій і тиску на кримських татар має системний характер.

"На жаль, така практика має системний характер. Подібні заходи були минулого тижня, за тиждень до цього обшуки проходили у Старому Криму, і така тенденція зберігається", - повідомив юрист.

Як повідомлялося, у вівторок рано вранці в сімферопольському селищі Фонтани силовики нагрянули з обшуком у будинок Айдера та Арсена Бекірових. Під час обшуку 62-річної матері стало погано, у зв'язку з чим їй викликали швидку допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-