У Вірменії обшукують редакцію, яка злила в інтернет розмову глав спецслужб

У Вірменії обшукують редакцію, яка злила в інтернет розмову глав спецслужб

Укрінформ
У редакції сайту Yerevan.Today і в будинку його головного редактора з ранку 17 вересня правоохоронні органи Вірменії проводять обшуки.

Про це повідомляє News.am з посиланням на редакцію сайту.

За даними редакції, обшуки проводяться на тій підставі, що сайт нібито опублікував запис розмови глав Служби національної безпеки і Спеціальної слідчої служби на два дні раніше, ніж це зробили інші ЗМІ. 

"Приводом для подібного твердження стала пошукова система Google. Пошуковик вказує 11 вересня і приписує, що публікація була зроблена за два дні до цього. Проте це не так, Yerevan.Today опублікував запис розмови у тій самій годині, що і решта всіх вірменських ЗМІ. Фактично, в наявності проблеми пошукової системи", - підкреслили у редакції. 

Читайте також: Прем'єр Вірменії наказав роззброїти охорону олігархів та чиновників

Аналогічна ситуація, додали у редакції, у видання "Грапарак". Їм теж пошукова систама "зробила" послугу, вказавши цілі 5 днів до дня реальної публікації.

Наголошується, що першою тему щодо запису порушила газета "Айкакан жаманак", написавши, що Yerevan Today і "Грапарак" опублікували запис набагато раніше за інших. Редактором "Айкакан жаманак" є дружина прем'єр-міністра Анна Акоп‘ян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-