Розвідка назвала причину витоку шкідливих речовин на кримському

Розвідка назвала причину витоку шкідливих речовин на кримському "Титані"

Укрінформ
Підрозділи Збройних сил РФ проводили стрільби в районах розташування відстійників відходів хімічного виробництва титанового та содового заводів в окупованому Криму і пошкодили зазначені об’єкти, що призвело до суттєвого погіршення екологічної обстановки.

Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, 13-19 серпня, у ході тренування з прикриття адміністративного кордону з Херсонською областю, підрозділи ЗС РФ проводили стрільби в районах розташування відстійників відходів хімічного виробництва титанового та содового заводів. Внаслідок влучень снарядів, зазначені об’єкти були пошкоджені, що призвело до суттєвого погіршення екологічної обстановки на всій півночі окупованого Криму", - сказав речник.

Читайте також: Ситуація з кримським "Титаном" постійно моніториться - Черниш

За його словами, російське окупаційне командування намагається приховати масштаб екологічної проблеми і уникнути відповідальності за її виникнення, шляхом розповсюдженням у ЗМІ неправдивих і викривлених повідомлень, які дезінформують суспільство щодо реального стану екологічної небезпеки в Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-