Сенцову віддали листи після тижня

Сенцову віддали листи після тижня "інформаційного вакууму"

Укрінформ
Російська правозахисниця Тетяна Щур повідомляє, що сьогодні після тижневої перевірки цензурою в ВК-8 в Лабитнангі її листи від 31 липня і 1 серпня доставлені Олегу Сенцову.

Про це Щур написала в Facebook.

«Тільки що отримала повідомлення, що листи (Олегу Сенцову від 31 липня і 1 серпня, - ред.) вручені сьогодні. Маринували тиждень!" - пише Щур.

Вона також привела, як приклад, текст сповіщення від Центру обробки повідомлень FSIN-PISMO.RU і Адміністрації установи ВК- 8 про те, що її лист «1953126 пройшов цензуру і є врученим адресатові 8 серпня 2018г».

Читайте також: МЗС просить міжнародних партнерів посилити тиск на РФ для звільнення Сенцова

Як повідомлялося, Сенцов, незаконно засуджений в РФ до 20 років колонії, 14 травня 2018 року оголосив голодовку, вимагаючи звільнення усіх українців-політв'язнів Кремля. 28 травня Сенцов погодився на підтримувальну терапію.

Раніше у вівторок адвокат Дмитро Дінзе повідомив, що стан здоров'я Олега Сенцова, який вже 86 діб голодує в колонії міста Лабитнангі в Росії, погіршився. В середу сестра Сенцова Наталія Каплан повідомила, що ситуація із здоров'ям вже «не погана, а катастрофічно погана». Каплан також написала, що, згідно з отриманим їй листом, брат знаходився «в інформаційному вакуумі», оскільки «йому не передають листів, ніяких!".

Фото: MEDIAZONA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-