Після обшуку кримського татарина Абдурахмана відвезли в невідомому напрямку

Після обшуку кримського татарина Абдурахмана відвезли в невідомому напрямку

Відео
Укрінформ
Сьогодні під час обшуку в Старому Криму російські силовики затримали і відвезли у невідомому напрямку кримського татарина Абдурахмана, у будинку якого зранку проходили так звані слідчі дії.

Про це повідомив громадський захисник затриманого Мустафа Сейдалієв у відео, оприлюдненому на сторінці Кримської солідарності у Facebook.

"Те, що сьогодні сталося - це показник повного беззаконня з боку правоохоронних органів щодо звичайних громадян, які знаходячись у себе удома, не припускають, що до них можуть прийти невідомі. О шостій ранку до них увірвалися люди в масках, і не назвавши себе, не надавши ніяких постанов або рішень суду, провели обшук у будинку", - повідомив Сейдалієв.

За його словами, у процесі обшуку дружину Абдурахмана посадили у машину і відвезли до Феодосійського РВВС на допит.

"Після допиту її привезли назад, але в цей час її чоловіка вже вивозили... Абдурахмана відвезли і місце знаходження невідоме", - розповів громадський захисник.

Він повідомив, що до місцевого відділення поліції спрямовано інформацію про те, що невідомі в масках без надання документів вивезли Абдурахмана у невідомому напрямку.

Читайте також: В портах Криму протягом травня зафіксували 16 суден-порушників - МінТОТ

"Ми бачимо, що останнім часом зникнення людей почастішали, тому ми переживаємо про його стан здоров'я, оскільки ситуації, як з Рінатом Параламовим (Параламова добу утримували у ФСБ і жорстоко катували, схиляючи до співпраці - ред.), не дають нам спокійно дивитися на такого роду беззаконня. З'ясовуватимемо його місцезнаходження і статті, які йому інкримінують", - розповів Сейдалієв.

Він підкреслив, що після обшуку силовики не залишили ніяких копій протоколів або інших документів, відібрали особисті телефони обшукуваних, поводилися грубо, на запитання не відповідали. Крім того, з будинку було вивезено кілька пакетів з речами, поки невідомо якими.

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 6 червня, вранці у м. Старий Крим силовики влаштували обшук у будинку кримських татар по вулиці Стамова. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-