В окупованому Криму зібрали майже два мільйони рублів на підтримку політв'язнів

В окупованому Криму зібрали майже два мільйони рублів на підтримку політв'язнів

Відео
Укрінформ
У рамках акції "Кримський марафон" на окупованому півострові зібрали близько двох мільйонів рублів для підтримки політв'язнів і виплати штрафів, що призначаються громадським активістам "судами".

Про це повідомляє "Кримська солідарність".

"Завершився другий етап "Кримського марафону". Цей марафон показав значні результати. Сума, зібрана тільки в межах Криму, становить уже близько 2 млн рублів. Це достатня сума для погашення всіх штрафів", - зазначив координатор "Кримської солідарності" Ділявер Меметов.

Він висловив подяку всім, хто підтримав благодійний марафон.

"Дякую всім, хто надав допомогу і підтримку, незалежно від конфесії чи національності, і вніс свої 10 рублів у цей марафон, проявивши свою солідарність. Ви показали свою єдність з тими, хто проявляє свою активну позицію щодо несправедливості, яка відбувається сьогодні в Криму", - додав він.

Читайте також: "Справа Хізб ут-Тахрір": обвинуваченим продовжили арешт на два місяці

Кримськотатарські активісти з громадського об'єднання "Кримська солідарність" оголосили про початок збору коштів під назвою "Кримський марафон" з метою підтримати політичних в'язнів і громадських активістів на півострові. Зокрема гроші призначалися для сплати адміністративних штрафів.

За задумом організаторів акції, кошти збирали монетами номіналом у 10 російських рублів.

Фото: Крым реалии

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-