Кримські татари бойкотуватимуть вибори президента РФ - Чийгоз

Кримські татари бойкотуватимуть вибори президента РФ - Чийгоз

Укрінформ
Кримські татари в анексованому Криму не братимуть участі у голосуванні на виборах президента РФ та готують низку акцій.

Про це заявив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз в інтерв’ю “112 каналу”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У Криму основне завдання, і я впевнений в цьому, що наш народ не братиме участі в голосуванні, не дивлячись на ті репресії (окупаційної влади — ред.), а тим більше бачачи, що практично проти кожної сім’ї сьогодні влаштовують терор. У такій ситуації народ мобілізується і протестно виражатиме своє ставлення до цих виборів”, - сказав Чийгоз.

Читайте також: На Москву варто тиснути перед важливими політичними подіями - МЗС

Він додав, що вже у лютому розпочнуться заходи з метою продемонструвати ставлення кримськотатарського народу до виборів президента країни-агресора.

За його словами, такі акції проходитимуть здебільшого на території материкової України, але будуть і на території Криму.

Як повідомлялося, вибори президента РФ призначені на 18 березня 2018 року. Балотуються на цю посаду нинішній президент РФ Володимир Путін, співзасновник "Яблука" Григорій Явлінський, висуванець від "Комуністів Росії" Максим Сурайкін, лідер ЛДПР Володимир Жириновський, висуванець від КПРФ Павло Грудинін, а також опозиційний політик Ксенія Собчак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-