Побили вікна, підкинули патрони: кримських татар знов трусить ФСБ

Побили вікна, підкинули патрони: кримських татар знов трусить ФСБ

Укрінформ
Російські силовики 23 січня вранці знову проводять обшуки в будинках кримських татар в окупованому Криму.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє громадська організація “Кримська солідарність”. 

“У Новому Мирі (Сімферопольский район), за попередніми даними, в 4:00 у дім Рамазанових увірвалися співробітники ФСБ, після чого провели обшук у Рамазанова Ісмаїла (син). О 7:00 повезли за адресою: вул.Тургенєва, 26. У м. Старий Крим вул. Піонерська, 24. Мухсін Джамбаз, 27 років, водій. У домі Мухсіна була літня мама, сам Мухсін на момент обшуку був уже на роботі, однак після отримання інформації про силовиків у домі, відразу ж приїхав”, - сказано в повідомленні.

Читайте також: Володимир Балух: Україно, не здавайся!

За даними “Кримської солідарності”, в ході обшуку в домі батьків Джамбаза Мухсіна у Старому Криму були вибиті вікна. Після завершення цього обшуку силовики поїхали на квартиру в селище Приморське, де проживає сам Мухсін, причина візиту ФСБшників досі невідома.

Щодо другого обшуку — в домі Рамазанових у Новому Мирі, то за словами батька Ісмаїла, під час нього силовиками було вилучено телефон, планшет, українські документи, а під ліжком було "знайдено" понад 20 патронів.

Сам обшук проходив у досить брутальний спосіб, Ісмаїла відразу закували у наручники. Йому висунули звинувачення у пропаганді екстремізму.

Адвокат Рамазанова Маммет Мамбетов повідомив, що дорогою до СК РФ Ісмаїла Рамазанова побили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-