Робоча група завершує напрацювання змін до Конституції щодо Криму - Чубаров

Робоча група завершує напрацювання змін до Конституції щодо Криму - Чубаров

Укрінформ
Найближчим часом робоча група з напрацювання змін щодо статусу Криму надасть Конституційній комісії цілісний текст змін і доповнень до розділу 10 Конституції України.

Про це заявив у вівторок голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в Укрінформі на презентації перекладеної на українську мову книги кримськотатарського письменника Юнуса Кандима "Не заросте травою поле бою...".

"Ми напередодні багатьох дуже практичних речей щодо Криму, починаючи від його повернення, подальшого облаштування, удосконалення правового статусу Криму. І ми буквально, я сподіваюся, на виході цілісного тексту тих змін і доповнень, які будуть пропоновані найближчим часом Конституційній комісії щодо розділу 10-го Конституції України про Крим", - повідомив Чубаров.

Читайте також: Джемілєв - про перший Курултай: 100 років тому Челебіджіхан хотів об'єднати етноси Криму

За його словами, члени робочої групи: фахівці-правознавці, політики, вчені - пройшли важкий етап дискусій, "які в деяких моментах нагадують дискусії, які відбувалися у 1917 році, в тому числі при зустрічах делегацій Кримської народної республіки, або Курултаю кримськотатарського народу, і українського уряду", - розповів голова Меджлісу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-