Окупанти стверджують, що знайшли зброю в будинках кримських активістів

Окупанти стверджують, що знайшли зброю в будинках кримських активістів

Укрінформ
У ході обшуків у затриманих напередодні кримських татар "виявили" три автомати Калашникова з патронами до них, наркотики і "матеріали екстремістського змісту".

Про це повідомляє "КримSOS" з посиланням на Кримінформ.

"Силовики в окупованому РФ Криму у ході так званих обшуків у затриманих напередодні активістів нібито вилучили три автомати Калашникова з патронами до них, а також наркотики і так звані "матеріали екстремістського змісту", - повідомляє "КримSOS".

У матеріалі "Кримінформу" стверджується, що "при огляді зброї було виявлено, що з них хотіли зробити автоматы-"невидимки" - заводські номери намагалися знищити, щоб їх неможливо було ідентифікувати".

Читайте також: Окупанти завезли в Крим близько 300 тисяч росіян - Джемілєв

Як повідомляв Укрінформ, 23 листопада в Криму пройшли обшуки і затримання батька фігуранта "справи 26 лютого" Бекіра Дегірменджі, членів Меджлісу кримськотатарського народу Асана Чапуха і Кязима Аметова. Пройшли також обшуки у будинках активістів Ельміри Баранової-Газієвої та Руслана Трубач. Обшук із спробою затримання пройшов і у ветерана національного руху кримських татар Веджіє Кашка, якій стало погано і дорогою до лікарні вона померла. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-