Чубаров: У Туреччині немає політиків, байдужих до кримськотатарського народу

Чубаров: У Туреччині немає політиків, байдужих до кримськотатарського народу

Укрінформ
Ситуація в Туреччині склалася так, що нині там немає політиків, які були б байдужими до  представників кримськотатарського народу.

Про це голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров сказав на прес-конференції в аеропорту "Бориспіль", повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Я хочу сказати, що в Туреччині сьогодні немає жодного депутата, який би не надавав у разі необхідності підтримку кримськотатарській діаспорі. Ми сьогодні є частиною неподільного турецького суспільства, але ми настільки ж усвідомлюємо себе вихідцями з Криму", - сказав Чубаров.

Читайте також: Джемілєв про Путіна: Звір лишається звіром, він просто йде на тактичні поступки

Він зазначив, що  кримськотатарська громада в Туреччині має низку громадських організацій, які об'єднані в Асоціацію. "Ми об'єднані по всьому світу, але найпотужніша наша діаспора - у Туреччині. Отже, наскільки вона міцна, аби тиснути на владу?" - сказав Чубаров.

При цьому він пояснив, що слово "тиснути" для кримськотатарського народу зовсім не означає ставити намети або на телебаченні обливати когось брудом, для нього тиск - через співпрацю з депутатами, через потужні зустрічі та зібрання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-