Сьогодні у Криму продовжать “суд” у справі Хізб-ут Тахрір

Сьогодні у Криму продовжать “суд” у справі Хізб-ут Тахрір

Укрінформ
У так званому Верховному суді Криму, підконтрольному окупантам, у понеділок мають переглянути вирок Редвану Сулейманову, а також рішення про продовження арешту Теймуру Абдуллаєву та іншим кримським мусульманам.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook адвокат Еміль Курбедінов.

“Сьогодні відбудуться, у Верховному суді Криму, засідання з перегляду вироку Редвану Сулейманову і з продовження арешту Теймуру Абдуллаєву. (...)

Також будуть розглядатися продовження арештів для інших кримських татар мусульман Криму”, - повідомив Курбедінов.

Він також нагадав, що Редван Сулейманов, який почав череду «кримських диверсантів», був засуджений до позбавлення волі і зобов'язання виплатити поромній переправі більше ніж три мільйони рублів за участь у свідомо хибному повідомленні про замінування аеропорту та інших об'єктів влітку 2016. За словами адвоката, Редван визнав провину, хоча до цього визнання є дуже багато запитань, але не погодився з грошовим збитком, який нібито зазнала Керченська переправа.

Читайте також: "Український диверсант" Євген Панов написав листа з в'язниці

Теймура Абдуллаєва було заарештовано у справі «Сімферопольської організації Хізб-ут Тахрір». Він обвинувачується російськими окупантами в створенні цієї організації і спробі захоплення влади в Росії.

Всі обвинувачення, на думку адвоката Курбедінова «абсолютно надумані, відкрито беззаконні і якоюсь мірою навіть дурні».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-