"Ротного самооборони Криму" шукатиме Інтерпол

Укрінформ
Прокуратура Автономної Республіки Крим оголосила в розшук "ротного" так званої "самооборони Криму", який навесні 2014 року бив та захоплював проукраїнськи налаштованих громадян.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури АР Крим.

"Вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі), ч. 4 ст. 296 (хуліганство з нанесенням тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України, оголошено в розшук та отримано дозвіл суду на затримання", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вжито всіх необхідних заходів для розшуку чоловіка каналами Інтерполу і його арешту з метою екстрадиції. Таким чином, у разі затримання підозрюваного на території іноземної держави – члена міжнародної організації кримінальної поліції, вирішуватиметься питання про видачу цієї особи Україні для притягнення до кримінальної відповідальності.

Читайте також: Прикордонники порахували, що завдяки Інтерполу спіймали тисячі бандитів

За інформацією прокуратури, на початку березня 2014 року у Сімферополі підозрюваний з іншими членами незаконно створеної "самооборони Криму" завдав тілесних ушкоджень громадянину України, який перебував на території півострова з метою підтримки українських військових та активістів. Крім того, на думку слідства, він причетний до незаконного позбавлення волі, що супроводжувалося завданням тілесних ушкоджень, громадянина України, який висловлював свою проукраїнську позицію на території автономії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-