Прикордонники порахували, що завдяки Інтерполу спіймали тисячі бандитів

Прикордонники порахували, що завдяки Інтерполу спіймали тисячі бандитів

Укрінформ
З початку 2017 року українські прикордонники виявили 1 696 осіб, які перебували у розшуку Інтерполу.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Завдяки підключенню бази даних Інтерполу співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти правопорушників, які перебувають у міжнародному розшуку. Тільки з початку цього року прикордонники України реалізували 2 387 спрацювань бази даних Інтерполу, серед них: 1 696 - стосовно осіб, 523 - паспортних документів та 168 - транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На кордоні з Росією затримали фігуранта справи з розкрадання рефінансу НБУ

Зокрема, 23 вересня ввечері прикордонники Подільського загону затримали на кордоні особу, яка знаходилась в міжнародному розшуку. Її виявили в пункті пропуску «Платонове», що в Одеській області. У цей пункт пропуску на в’їзд в Україну іноземець прибув легковим автомобілем. Під час здійснення прикордонного контролю на даного громадянина відбулося спрацювання бази даних Інтерполу.

Згідно з обліками цієї бази встановлено, що громадянин Молдови значиться у міжнародному розшуку з метою арешту для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочину на території Молдови - хуліганство та нанесення тілесних ушкоджень.

Щодо цього факту "направлено лист на адресу Українського бюро Інтерполу м. Київ, а затриманого передано співробітникам Нацполіції в Одеській області", зазначили у ДПСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-