Українська делегація не дала РФ протягнути

Українська делегація не дала РФ протягнути "депутата" від Криму до ПАЧЕС

Укрінформ
У Стамбулі на 49-й генеральній асамблеї ПАЧЕС українська делегація провалила спробу РФ затвердити мандат в якості нового члена російської делегації жителя окупованого Севастополя, незаконно оголошеного депутатом Держдуми РФ.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Рефат Чубаров, що бере участь в  роботі ГА ПАЧЕС у складі української делегації.

"У Стамбулі проходить 49-а Генеральна асамблея ПАЧЕС. При затвердженні мандатів нових членів в національних делегаціях за наполяганням української делегації в ПАЧЕС ганебно була провалена спроба керівництва Держдуми РФ протягнути якогось Шперова Павла, жителя Севастополя, незаконного оголошеного депутатом Держдуми за результатами незаконно організованих "виборів" на тимчасово окупованій території АРК і Севастополя", - написав Чубаров.

Читайте також: Парубій виступить на Генасамблеї ПАЧЕС у Туреччині

За його словами, переконливі аргументи українських парламентаріїв, озвучені Людмилою Денисовою (фракція "Народний фронт") і ним самим (Чубаров - з фракції "БПП") знайшли підтримку практично всіх національних делегацій, за винятком Вірменії.

"Громадянину Шперову довелося залишити пленарне засідання Генеральної Асамблеї ПАЧЕС", - повідомив Чубаров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-