Парубій виступить на Генасамблеї ПАЧЕС у Туреччині

Парубій виступить на Генасамблеї ПАЧЕС у Туреччині

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій 5-7 липня перебуватиме з візитом у Туреччині, де візьме участь у заходах 49-ї Генасамблеї Парламентської асамблеї Організації Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС).

Про це повідомляє прес-служба парламенту. 

"Голова Верховної Ради України Андрій Парубій в ході перебування 5-7 липня поточного року з візитом у Турецькій Республіці візьме участь у заходах 49-ої Генеральної асамблеї ПАЧЕС", - йдеться у повідомленні.

Програмою візиту передбачено виступ Парубія під час церемонії передачі головування в ПАЧЕС від Турецької Республіки до України.

Читайте також: Джемілєв в Анкарі зустрівся з Ердоганом

Спікер планує також зустрітися з головою Великих Національних Зборів Туреччини Ісмаїлом Кахраманом, з генеральним секретарем ПАЧЕС Асафом Гаджиєвим, з послом Демократичної Соціалістичної Республіки Шрі-Ланка в Україні.

Також голова Верховної Ради поспілкується з журналістами.

Парламентська асамблея Організації Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС) була створена 26 лютого 1993 року. До її складу входять 12 країн, а саме: Албанія, Азербайджан, Болгарія, Вірменія, Греція, Грузія, Молдова, Румунія, Росія, Сербія, Туреччина та Україна. Народні Збори Єгипту, Кнесет Держави Ізраїль, Народні Збори Словацької Республіки, Бундестаг ФРН, Парламент Франції та Парламент Республіки Білорусь мають статус спостерігачів у ПАЧЕС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-