У Києві розпочав роботу міжнародний форум щодо деокупації Криму

У Києві розпочав роботу міжнародний форум щодо деокупації Криму

Укрінформ
У столиці розпочав свою роботу міжнародний форум «Крим в умовах окупації: наслідки для України і світу», організатором якого є Міністерство інформаційної політики України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Міжнародний форум проводиться у зв'язку з третьою річницею окупації Криму і Днем опору російській окупації Криму. Мета форуму - висвітлення проблемних питань наслідків окупації Криму Росією та обговорення шляхів його реінтеграції і деокупації", - сказала перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова.

За її словами, на форумі планується обговорити координацію зусиль міжнародного співтовариства, державної влади України, інституцій громадянського суспільства, подальші кроки щодо збереження політичних, правових і соціальних зв'язків України з Кримом, обговорюватиметься пошук формули соціально-політичного майбутнього Криму. 

Форум працюватиме у рамках чотирьох панелей, де пройдуть дискусії щодо статусу Криму, стратегії та інструментів його деокупації, а також політики України щодо окупованого Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-