Крим - це Україна: Мінінформ анонсував акції ще у трьох столицях

Крим - це Україна: Мінінформ анонсував акції ще у трьох столицях

Укрінформ
Акції в рамках комунікаційної кампанії “Крим — це Україна: 1096 днів опору” в неділю, 26 лютого, окрім Києва, проведуть у Парижі, Аммані та Тель-Авіві.

Про це написала у Фейсбуці перший заступник міністра інформполітики Еміне Джапарова. 

«Партнери Мінінформу - світова мережа народних дипломатів України GlobalUkraine підтримали нашу кампанію до третіх роковин Дня опору Криму російській окупації. 26 лютого в столицях трьох країн відбудуться акції», - написала Джапарова.

Так, за її словами, у Парижі учасники Всесвітнього Руху Українців організують мітинг. Активісти прийдуть до Ейфелевої вежі із плакатами та закликатимуть французькою “Крим – це Україна”.

В Аммані (Йорданія ) відбудеться читання авторського вірша активістки Українського культурного центру “Українська хата в Йорданії”, поетеси Вікторії Бричкової – Абу Кадум, присвяченого подіям 26 лютого 2014 року. Представники української громади підготували маніфестацію з плакатами та інформаційні листівки для поширення. В Ізраїлі активісти української громадської організації Israeli Friends of Ukraine організовують мітинг на набережній у Тель-Авіві.

Як повідомлялося, Міністерство інформаційної політики у четвер, 23 лютого, презентуватиме Мінінформ анонсував акції на підтримку кампанії "Крим - це Україна" ще у трьох столицях в Укрінформі комунікаційну кампанію "Крим -це Україна. 1096 днів опору", частиною якої будуть відеозвернення членів українського уряду до українських громадян в Криму. Тут будуть представлені борди і ТБ-ролики. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-