Скаргу Полозова віддали судді-

Скаргу Полозова віддали судді-"кривднику" адвоката

Укрінформ
Микола Полозов, адвокат заступника голови Меджлісу Ільмі Умерова повідомив, що його апеляція на незаконні дії слідчого ФСБ, який затримав його на допит, спрямована судді Віктору Можелянському, який дозволив ці дії.

Про це він написав у Фейсбуці.

"Отже, моя скарга на незаконні дії слідчого ФСБ, що виявилися в незаконному примусовому приводі мене на допит і незаконному допиті, подана до Київського районного суду Сімферополя минулого тижня, розподілена вгадайте кому? Та-дам! Судді Можелянському, тому самому, який дозволив у грудні слідчому допитати мене про обставини надання юридичної допомоги і чиє незаконне рішення (що не набрало до цього часу законної сили) стане предметом розгляду апеляційної інстанції 14 лютого. Ось такі тут справи", - пише Полозов.

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 25 січня, шестеро співробітників ФСБ затримали адвоката Миколу Полозова і повезли його на допит як свідка по справі заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова. Розгляд апеляційної скарги Полозова на незаконні дії слідчого ФСБ призначено на 14 лютого на 9:00.

30 січня стало відомо, що слідчий ФСБ Росії через затримання Миколи Полозова на допит поміняв його статус на свідка у справі Умерова, щоб усунути Полозова від захисту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-