Дата засідання у справі Джемілєва проти ФСБ досі невідома - Фейгін

Дата засідання у справі Джемілєва проти ФСБ досі невідома - Фейгін

Укрінформ
Марк Фейгін, що представляє інтереси народного депутата України Мустафи Джемілєва, заявив, що дата засідання у засекреченій справі «Джемілєв проти ФСБ» дотепер не відома.

Про це він розповів в інтерв'ю кореспондентові Укрінформу.

«Після того, як справа про заборону на в'їзд Мустафи Джемілєва на територію Криму була засекречена і передана в Мосміськсуд, нам дотепер так і не назвали дату наступного засідання», - повідомив Фейгін.

За його словами, те, що процес зробили закритим через «держтаємницю», ускладнює майбутній процес подачі документів в ЄСПЛ.

«Як я можу оскаржити в ЄСПЛ документ, копію якого не подав туди? А саме така ситуація з актом про заборону на в'їзд Джемілєва на територію Криму. Але нічого страшного – працюватимемо» - сказав адвокат.

Як повідомляв Укрінформ, в квітні 2014 року лідерові кримськотатарського народу Мустафі Джемілєву заборонили в'їжджати до Криму до 2019 року.

Пізніше Марк Фейгін з'ясував, що ініціатива заборонити Джемілєву відвідувати захоплений Крим належить ФСБ Росії. 14 квітня на засіданні в Міщанському суді Москви судова влада РФ оголосила, що в справі є державна таємниця, тому вона розглядатиметься в закритому режимі та переводиться в юрисдикцію Мосміськсуду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-