Кулеба зустрівся з головою Військового комітету НАТО - говорили про підтримку України

Кулеба зустрівся з головою Військового комітету НАТО - говорили про підтримку України

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час зустрічі з головою Військового комітету НАТО адміралом Робом Бауером у Києві наголосив на необхідності надання нашій державі критично важливих видів озброєнь та військової техніки.

Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України, передає Укрінформ.

«Дмитро Кулеба відзначив важливу роль держав-членів НАТО у наданні Україні всебічної допомоги задля відбиття збройної агресії РФ. Він окремо наголосив на важливості продовження підтримки України, зокрема надання нашій державі критично важливих видів озброєнь та військової техніки», - поінформували в зовнішньополітичному відомстві.

Співрозмовники обговорили перспективи забезпечення бойової підготовки українських військовослужбовців і тісної кооперації оборонних індустрій України та союзників.

Глава МЗС закликав до нарощування підтримки України з боку НАТО, насамперед летальним озброєнням, повернення до практики тренувань в Україні, розгортання ремонтних баз в Україні.

Читайте також: Кулеба провів розмову з Блінкеном - наголосив на необхідності подальшої підтримки України

Співрозмовники також обговорили очікування від Вашингтонського саміту НАТО.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба після ракетної атаки РФ по Києву закликав Конгрес США розблокувати допомогу Україні.

Фото: МЗС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-