Сирський під час перебування на передових командних пунктах ухвалив низку рішень

Сирський під час перебування на передових командних пунктах ухвалив низку рішень

Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський під час перебування на передових командних пунктах у районі ведення бойових дій невідкладно на місці ухвалив декілька рішень.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Телеграмі.

Як зазначив Сирський, він разом з міністром оборони України Рустемом Умєровим відвідав передові командні пункти військових частин і підрозділів у районі ведення бойових дій.

«Заслухали командувачів угруповань військ щодо ситуації на ділянках їх відповідальності. Ворог регулярно штурмує позиції наших військ. На багатьох напрямках обстановка складна та потребує постійного контролю», - підкреслив головнокомандувач.

За його словами, була детально проаналізовані поточна ситуація та обговорені необхідні подальші кроки, в першу чергу захисту військ від дронів та ударів з повітря КАБами, а також підсилення окремих ділянок фронту.

Читайте також: Сирський та Умєров відвідали командні пункти у зоні бойових дій

«Поспілкувалися з командирами бригад та окремих батальйонів щодо стану справ на місцях. Проаналізували проблеми, які виникають в бригадах. Звернув увагу на важливість координації та належної оперативної взаємодії всіх Сил оборони, а також збереження життя наших захисників і захисниць», - зазначив Сирський.

Як повідомив головнокомандувач ЗСУ, для покращення боєздатності, стійкості та управління підрозділами невідкладно на місці ухвалив декілька рішень.

Як повідомляв Укрінформ, Сирський та Умєров під час робочої поїздки до району ведення бойових дій вручили державні і відомчі нагороди, відзнаки головнокомандувача воїнам, які несуть службу на різних напрямках, за мужність та героїзм, виявлені в боях.

Фото: Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-