Сирський та Умєров відвідали командні пункти у зоні бойових дій

Сирський та Умєров відвідали командні пункти у зоні бойових дій

Фото
Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров відвідали передові командні пункти військових частин у районі ведення бойових дій.

Як передає Укрінформ, про це Сирський повідомив у Фейсбуці.

"Разом із міністром оборони України Рустемом Умєровим відвідали передові командні пункти військових частин і підрозділів у районі ведення бойових дій. Заслухали командувачів угруповань військ щодо ситуації на ділянках відповідальності. Обстановка складна на багатьох напрямках, потребує постійного контролю. Ворог здійснює регулярні штурми позицій наших військ", - зазначив Сирський.

Ретельно проаналізували ситуацію та обговорили кроки на майбутнє. Зокрема, щодо потенціалу маневреної та позиційної оборони, підсилення окремих ділянок.

"Наголосив на важливості координації і належної оперативної взаємодії всіх Сил оборони, збереженні життя наших військовослужбовців та військовослужбовиць", - підкреслив Сирський.

Головнокомандувач і міністр поспілкувались з командирами бригад та окремих батальйонів щодо стану справ на місцях. Проаналізували проблеми, які не мають системного характеру.

Читайте також: Сирський ознайомив сенаторів США із ситуацією на фронті і першочерговими потребами в озброєнні

"Невідкладно ухвалив рішення задля покращення боєздатності, стійкості та управління. Попри складну ситуацію, наші воїни мужньо утримують рубежі й позиції. Ворог несе непоправні втрати. Окремо подякував командирам бригад і підрозділів за рішучі дії та ініціативу", - наголосив Сирський.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби на фронті відбулося 84 бойових зіткнення.

Фото: Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-