Росіяни намагаються захопити Куп'янський ліс та Синьківку - Сирський

Росіяни намагаються захопити Куп'янський ліс та Синьківку - Сирський

Укрінформ
Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський відвідав військові частини, які тримають оборону на Куп’янському напрямку, та спланував із їхніми командирами застосування резервів.

Як передає Укрінформ, про це Сирський повідомив у Телеграмі.

Ситуація на Куп’янському напрямку, за даними командувача, залишається напруженою. Ворог не припиняє вести активні штурмові дії та здійснювати інтенсивне вогневе ураження.

Основні зусилля російські загарбники зосередили на витісненні підрозділів Сил оборони із Куп’янського лісу та на захопленні Синьківки Харківської області.

Робочу поїздку до військових частин, які тримають оборону на вказаній ділянці фронту, командувач здійснив з метою забезпечення контролю над обстановкою та надання допомоги на місцях.

Читайте також: У Куп'янську ворог вдарив по багатоквартирному будинку: є загибла, двоє поранених

Сирський заслухав доповіді командирів щодо обстановки, яка склалася, та характеру дій ворога.

"Разом з командирами військових частин проаналізували імовірні подальші дії противника та визначили оптимальні варіанти дій наших військ. Спланували застосування резервів та порядок вогневого ураження", – зазначив він.

Командувач Сухопутних військ наголосив, що, попри складну обстановку, на Куп’янському напрямку захисники України тримають оборону та нищать ворога.

Читайте також: На півдні Сили оборони проводять невеликі контратаки і виснажують ворога - Сирський

Як повідомляв Укрінформ, на Лимано-Куп'янському та Бахмутському напрямках у зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Сили оборони за добу ліквідували понад 300 російських загарбників та знищили 136 одиниць ворожої техніки.

Фото: Сирський/Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-