Президент: На Ставці був стратегічний рівень обговорення - наші дії цього року

Президент: На Ставці був стратегічний рівень обговорення - наші дії цього року

Відео
Укрінформ
Володимир Зеленський провів засідання Ставки, де обговорили ситуацію на фронті, протидію диверсійним групам та укріплення кордону на півночі.

Про це глава держави сказав у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

"Провів Ставку. Оперативний рівень – ситуація на фронті зараз. Доповідали командувачі. Різні напрямки. Схід. Південь. Також північ – протидія диверсійним групам, укріплення кордону. Був і стратегічний рівень обговорення – наші дії цього року. І не тільки оборонні", - повідомив Зеленський.

Відео: ОП

Президент зазначив, що Україна потребує амбітної, активної перспективи, щоб саме в нашої держави була ініціатива, а не у ворога.

"Щоб саме від українських дій залежало завершення війни. Світ підтримує тих, хто має перспективу. І це фундаментальне завдання – зберегти ініціативу, щоб була можливість ставати сильнішими", - додав Глава держави.

Читайте також: Зеленський у Давосі: Цей рік має стати вирішальним

Крім того, Зеленський провів окрему нараду з міністром оборони та нараду з правоохоронцями. "Зокрема, був на нараді голова Служби безпеки України. Основна доповідь – щодо протидії колаборантам, щодо знищення логістики ворога. Я вдячний Службі за результати", - сказав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок Володимир Зеленський провів у Давосі зустріч з держсекретарем Ентоні Блінкеном і радником президента США з питань нацбезпеки Джейком Салліваном. Сторони обговорили, продовження глобальної підтримки України, залучення інвестицій в нашу економіку, проведення антикорупційних реформ, співпрацю в оборонній сфері.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-