Зброя для України: Кулеба закликав Захід до обміну знаннями у сфері технологій

Зброя для України: Кулеба закликав Захід до обміну знаннями у сфері технологій

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав західних партнерів не тільки збільшити виробництво зброї для України, а й забезпечити обмін знаннями у сфері технологій.

Таку думку міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба висловив під час виступу в Українському домі в Давосі, передає кореспондент Укрінформу.

«Я розумію, що виробництво зброї в багатьох країнах Заходу не є популярною темою серед виборців, але є часи бути пацифістами - і є часи бути озброєними пацифістами. Зараз ці часи», – заявив Кулеба.

Глава МЗС зауважив, що політично всі підтримують збільшення воєнного виробництва, але дехто не хоче ділитися технологіями і ноу-хау.

Читайте також: Кулеба у Давосі: Україні потрібні заморожені активи РФ, а не заморожений конфлікт

«Ми маємо драматично збільшити обсяги і забезпечити координацію, обмін знаннями тощо», – наголосив очільник зовнішньополітичного відомства.

Як повідомляв Укрінформ, колишній посол США, директор Євразійського центру «Атлантичної ради» у Вашингтоні Джон Гербст вважає, що партнери можуть очікувати серйозного просування України на полі бою, якщо нададуть усе необхідне для перемоги над спільним ворогом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-