Ворог веде наступальні дії на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках - Фітьо

Ворог веде наступальні дії на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках - Фітьо

Укрінформ
Ворог продовжує інтенсивні наступальні дії на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках.

Про це розповів речник командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

Фітьо зазначив, що на Бахмутському напрямку ворог намагається наступати, зокрема у районі Часового Яру, захопити Богданівку та відновити свої позиції в районах Андріївки та Кліщіївки. За його словами, ворог застосовує штурмові групи так званого добровольчого корпусу, який перемістили з південного напрямку. Також там залучений особовий склад морської піхоти з Каспійської флотилії.

За минулу добу дуже активно на цьому напрямку застосовувались безпілотні ударні дрони. «41 дрон проти наших захисників. 505 артилерійських обстрілів за допомогою артилерії та мінометів. Нашим захисникам вдалось знищити 27 окупантів та склад з боєкомплектами», - повідомив він.

Читайте також: На Лиманському напрямку ворог активізував штурмову авіацію

За словами речника, на Куп’янському напрямку противник продовжує наступ на Сеньківку. Він повідомив, що було відбито 12 ворожих атак.

Відбулось 639 артилерійських обстрілів. 56 окупантів знищено на даному напрямку.

На Лиманському напрямку ворог відновив інтенсивні наступальні дії. Хочуть витіснити наших військових із Серебрянського лісництва та відтіснити їх до річки Чорний жеребець.

Читайте також: ЗСУ за добу ліквідували на Купʼянському та Бахмутському напрямках понад 450 загарбників

«Вся смуга відповідальності ОСУВ «Хортиця» активна. Якихось важливих успіхів противника на даний момент немає. Ворог намагається по всій смузі наступати», - сказав Фітьо.

Як повідомляв Укрінформ, на Таврійському напрямку загальні втрати росіян минулої доби склали 488 осіб і 105 одиниць військової техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-