Найважча частина зими для України попереду - представник ГУР

Найважча частина зими для України попереду - представник ГУР

Укрінформ
Найважча частина зими попереду - Україні потрібно більше підтримки.

Як повідомляє Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

“Росія зберігає певні можливості з виробництва різних видів озброєння. Це серйозний виклик для українських сил безпеки і оборони і для проукраїнської коаліції. Нам потрібно більше підтримки. Найважча частина зими попереду. Це означає необхідність посилення для України систем ППО”, - наголосив Юсов

Він зауважив, що у Росії також залишається велика кількість старого радянського озброєння, у тому числі бронетехніки, але, за його словами, не все з цього швидко підлягає розконсервації, відновленню і модернізації.

Читайте також: Після збиття російського Су-24М знизилася активність ворожої авіації - ВМС

Представник ГУР зазначив, що Російська Федерація може відновлювати кількість озброєння і робить це, але не в тих обсягах, у яких би хотіла.

За його словами, на сьогодні в агресора запаси ракетних озброєнь значно нижчі, ніж торік і на початку повномасштабного вторгнення, але вони є.

Юсов поінформував, що загроза для української цивільної, енергетичної інфраструктури зберігається, у тому числі ворог застосовує комбіновані удари - коли одночасно використовуються і ракетні удари, і безпілотники.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі Україна з підтримкою міжнародних партнерів посилює ППО, і цієї зими ми маємо шанс виграти битву за енергетику.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-