У Білому домі прокоментували рішення Путіна збільшити російську армію

У Білому домі прокоментували рішення Путіна збільшити російську армію

Укрінформ
Рішення Кремля збільшити чисельність російської армії, яка не має досягнень на фронті в Україні, є черговою спробою Путіна досягти його цілей за рахунок людського м’яса.

Про це сказав під час онлайн-брифінгу в п’ятницю координатор Ради з питань нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Тут немає сумнівів, що він (Путін – ред.) буквально розкидається людським м’ясом, щоби спробувати утримати територію, яку вони незаконно окупували в Україні, а також спробувати захопити ще більше», - зауважив Кірбі.

Читайте також: Кремль боїться, що невдачі на війні в Україні вплинуть на президентські вибори - ISW

Він підкреслив, що ЗСУ перевершують росіян за якістю військ, якістю керівництва, командування й управління, а також озброєнь, які Сполучені Штати та багато країн надали Україні. Оскільки Путін не може зрівнятися з такою якістю, його відповідь на це полягає в тому, що він просто намагається досягти своїх цілей кількістю тіл, як це відбувалося під Бахмутом.

«Це лише підкреслює труднощі, з якими росіяни стикаються в Україні й надалі стикатимуться. Тож наша наполеглива рекомендація Путіну полягала б в тому, щоб він відмовився від цього, і взагалі вийшов з України, й тоді йому не доведеться турбуватися про збільшення свого війська», - зазначив представник Білого дому.

Читайте також: Європа має подвоїти свої зусилля для України, щоб зупинити Путіна – The Economist

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю в ЗМІ з’явилася інформація про те, що російський президент Путін підписав указ, яким збільшив штатну чисельність армії РФ майже на 170 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-