Залужний і голова Об’єднаного комітету начальників штабів США обговорили обстановку на фронті

Залужний і голова Об’єднаного комітету начальників штабів США обговорили обстановку на фронті

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний обговорив із головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Брауном обстановку на фронті.

Як передає Укрінформ, про це Залужний повідомив у Телеграмі.

Під час телефонної розмови головнокомандувач ЗСУ розповів про ведення ворогом локальних наступальних дій на Купʼянському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Марʼїнському напрямках. Водночас, Сили безпеки та оборони завдають ворогу суттєвих втрат у живій силі та техніці, а також виснажують його вздовж усієї лінії фронту.

«З генералом Брауном домовилися продовжувати спільну роботу над пошуком технологічних рішень для здобуття переваги над противником у повітрі, вогневому ураженні та розмінуванні», - заявив Залужний.

Також він поділився із партнерами результатами українських досліджень щодо ефективності застосування певних типів озброєнь.

Читайте також: Президент СКУ обговорив з Валерієм Залужним стратегічні напрямки співпраці з ЗСУ

Головнокомандувач ЗСУ подякував генералу Брауну та всьому американському народу за послідовну підтримку та допомогу Україні в боротьбі з російськими загарбниками.

Як повідомляв Укрінформ, держсекретар США Ентоні Блінкен під час недавніх зустрічей у Брюсселі заявив, що підтримка України відповідає національним інтересам безпеки Сполучених Штатів.

Фото: Serhii Nuzhnenko / RadioSvoboda.org (RFE/RL)  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-