Що ближче до зими, то потужнішими будуть удари РФ - Зеленський

Що ближче до зими, то потужнішими будуть удари РФ - Зеленський

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський прогнозує, що чим ближче до зими, тим потужнішими будуть удари РФ.

Про це Президент сказав у своєму відеозверненні, передає Укрінформ.

"Чим ближче до зими, тим більше буде російських намагань зробити удари потужнішими. Усім нам в Україні важливо бути ефективними на сто відсотків. Попри всі складнощі. Попри всю втому. Попри будь-які намагання послабити Україну", - сказав глава держави.

Відео: ОП

Президент нагадав, що за минулу ніч у нашому небі були знищені майже 30 "шахедів". Він подякував всім воїнам мобільних вогневих груп, авіації наших Повітряних сил і зенітним ракетним військам.

"Ваша влучність, хлопці, – це буквально життя для України", - підкреслив він.

Зеленський привітав всіх українських сержантів і старшин із професійним Днем. "Я дякую кожному сержанту, кожному старшині, які дійсно дбають про воїнів, підтримують бойовий дух у своїх підрозділах та вміють бути лідерами для солдатів. За час повномасштабної війни понад 13 тисяч сержантів були відзначені державними нагородами", - сказав Президент і додав, що напередодні підписав указ про нагородження ще сотні українських сержантів.

Читайте також: Росіяни накопичили 950 ракет та втричі більше дронів, аніж минулої зими - експерт

Як повідомлялось, День сержанта Збройних сил України був встановлений указом Президента від 19 квітня 2019 року на вшанування відданості, відповідальності і професіоналізму сержантів і старшин, з метою примноження військових традицій сержантського і старшинського складу ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-