Наєв перевірив бойову готовність мобільних груп ППО

Наєв перевірив бойову готовність мобільних груп ППО

Відео
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв взяв участь у тренуванні мобільних вогневих груп, що виконують завдання із протиповітряної оборони у Північній операційній зоні.

Як передає Укрінформ, про це Наєв повідомив у Фейсбуці.

"Взяв участь у занятті, у ході якого тренувалися мобільні вогневі групи, що виконують завдання з протиповітряної оборони у Північній операційній зоні", - зазначив він.

Відео: Телеграм-канал Сергія Наєва

За словами командувача, для перевірки їх готовності застосовувався найменший за масштабом безпілотний літальний апарат. Військові вчилися виявляти, супроводжувати та знищувати ворожі цілі у повітрі. Під час навчань застосовувалося і озброєння, надане країнами-партнерами, й озброєння радянського зразка.

Читайте також: Залужний обговорив із начальником Генштабу Франції посилення ППО

"Найголовніше те, що наші воїни дуже умілі та справжні майстри військової справи. Щиро дякую кожному з них і пишаюся тим, що пліч-о-пліч з ними ми боронимо українське небо", - підкреслив Наєв.

Як повідомляв Укрінформ, за словами Наєва, у Північній оперативній зоні українське небо охороняють не тільки відомі зенітно-ракетні комплекси, ефективне бойове чергування здійснює чимала кількість мобільних вогневих груп протиповітряної оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-