Залужний обговорив із начальником Генштабу Франції посилення ППО

Залужний обговорив із начальником Генштабу Франції посилення ППО

Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, начальник Генштабу Сергій Шаптала, командувач Повітряних Сил Микола Олещук та командувач ВМС Олексій Неїжпапа провели телефонну розмову з начальником Об‘єднаного штабу ЗС Франції генералом армії Тьєрі Бюркаром.

Про це Головнокомандувач ЗСУ повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Розповів про оперативну обстановку на фронті, перебіг бойових операцій, дії противника та його імовірні плани. Обговорили важливість продовження пошуку технологічних рішень для здобуття переваги над противником у повітрі, дистанційному розмінуванні та вогневому ураженні ворожих цілей. Окремо зупинилися на питаннях посилення засобів протиповітряної оборони, підготовки наших військовослужбовців та відновлення боєздатності підрозділів", - написав Залужний.

Читайте також: Умєров вдячний ЄС за підтримку: Військова допомога дозволяє здійснювати і оборону, й наступ

Головнокомандувач подякував французьким партнерам за послідовну підтримку та допомогу Україні в боротьбі за свободу та незалежність.

Як повідомляв Укрінформ, міністри оборони України й Австралії Рустем Умєров і Річард Марлес обговорили ключові потреби, які має українська армія для проходження зимового періоду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-