У ВМС чекають оцінки масштабів ураження російського корабля «Аскольд»

У ВМС чекають оцінки масштабів ураження російського корабля «Аскольд»

Єдині новини
Укрінформ
Повний масштаб ураження українськими силами російського ракетного корабля «Аскольд» українці побачать трохи згодом.

Про це речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук сказав в ефірі всеукраїнського телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

«Має трохи сонце встати, щоб ми побачили результати. Зараз як завжди, все ж таки хтось не втримається й обов’язково зніме відео, і тоді ми вже будемо мати повну картину. Поки можемо лише офіційно підтвердити те, що його було уражено безвідносно способу та учасників цього чудового заходу», - сказав Плетенчук.

За його словами, поки що є відео із реакцією мешканців тимчасово окупованого Криму, які «просто у захваті від видовищного феєрверка на заводі».

Читайте також: Командувач Повітряних сил підтвердив знищення в Керчі ще одного російського носія «Калібрів»

Як повідомлялося, у Збройних силах України підтвердили, що 4 листопада пошкодили суднобудівний завод «Залив» в тимчасово окупованому Криму, в місті Керч. Згодом командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук подякував пілотам за «успішні удари» по Керчі. Стало відомо й про те, що в Керчі було успішно уражено російський ракетний корабель «Аскольд», який ще навіть не встиг взяти участь у бойових діях.

Зранку керівниця об'єднаного пресцентру ОК «Південь» Наталія Гуменюк наголосила на тому, що такі об’єкти, як суднобудівний завод «Залив» у м. Керч у тимчасово окупованому Криму, є законною військовою ціллю для України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-