Командувач Повітряних сил підтвердив знищення в Керчі ще одного російського носія «Калібрів»

Командувач Повітряних сил підтвердив знищення в Керчі ще одного російського носія «Калібрів»

Укрінформ
Командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук підтвердив знищення у тимчасово окупованій Керчі ще одного ворожого носія крилатих ракет "Калібр".

Як передає Укрінформ, про це він написав у Телеграмі.

У дописі Олещук зазначив: "Підтверджую", таким чином підтвердивши свої сподівання, висловлені у попередньому дописі про те, що ще один російський плавзасіб міг піти "услід за "москвою".

Як повідомляв Укрінформ, 4 листопада у Телеграм-каналах з'явилась інформація, що на суднобудівному заводі в Керчі зафіксоване влучання в малий ракетний корабель "Каракурт". Пізніше у СтратКомі підтвердили удари ЗСУ по цьому заводу.

Тоді Олещук подякував пілотам тактичної авіації за успішні удари крилатими ракетами по інфраструктурі суднобудівного заводу "Залив" у Керчі.

"Сподіваюсь, ще один плавзасіб пішов услід за "москвою"! А поки чекаємо офіційного підтвердження результатів, вкотре подякую пілотам тактичної авіації Повітряних сил за успішні удари крилатими ракетами по інфраструктурі суднобудівного заводу "Залив" у Керчі, де стояв один із найсучасніших кораблів ЧФ РФ - носій крилатих ракет "Калібр", - заявив генерал-лейтенант.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-