Після інформатаки на Умєрова, РФ запустить фейки, пов'язані з жінками - Данілов

Після інформатаки на Умєрова, РФ запустить фейки, пов'язані з жінками - Данілов

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що окрім інформаційної атаки на нового міністра оборони України, РФ готує фейки пов'язані з жінками.

Про це він сказав у ефірі телемарафону "Єдині новини", передає кореспондент Укрінформу.

«РФ направляє своє фейки на західну аудиторію. Йде дискредитація нашого нового міністра, який почав працювати. У них головне завдання - дуже швидко починати дискредитувати. Тому що якщо міністерство буде працювати потужно, це для них - жах. По-друге це для їх внутрішнього використання, щоб показувати своєму населенню, що «відбувається в Україні», - сказав він.

Данілов також повідомив, що найближчим часом «будемо дивитись російські проекти по типу «жінки за світле майбутнє України, жінки за мир» і додав, що йдеться про жінок, які раніше фігурували в ОПЗЖ.

Читайте також: Спецслужби РФ вербували українських підлітків для антисемітських провокацій

«Майте на увазі, що РФ буде нам такий проект пропонувати. Бо коли мова йде про жінок, зовсім інше ставлення», - сказав Данілов.

Секретар РНБО підкреслив, що для ворога номером один є питання внутрішньої дестабілізації в Україні. Тому вкиди будуть постійно.

«У них вже обрані спікери, вони потужно зараз працюють. Процес вже запущено. Але наш мудрий народ на це вестись не буде», - наголосив Данілов.

Як повідомлялось, головне управління розвідки Міністерства оборони України попередило, що спецслужби Російської Федерації підготували інформаційну атаку проти міністра оборони України Рустема Умєрова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-