Є результати на фронті: Зеленський провів чергове засідання Ставки

Є результати на фронті: Зеленський провів чергове засідання Ставки

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача у вівторок.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Відео: Тг-канал Президента

"Провів засідання Ставки. Важливі доповіді командувачів. Дякую кожному воїну, кожній нашій бригаді, які міцно тримають позиції. Авдіївка, Бахмутський напрямок, Марʼїнка, Шахтарський напрямок. І Купʼянськ, і Запорізький напрямок. Молодці, хлопці!

Дякую тим, хто потужно знищує логістику та бази окупантів на нашій землі. Є результати", – зазначив Зеленський.

Він подякував партнерам України за ефективну зброю, про яку було домовлено.

Читайте також: Сили спецоперацій підтвердили ураження аеродромів у Бердянську й Луганську

"Маємо результат в нашому просуванні вперед, результат штурмових дій наших хлопців, і це ключові новини нашої держави. Щодня, щотижня Україна саме потребує таких результатів. Щодня, щотижня треба зберігати ініціативу", – додав Президент України.

Він подякував українським воїнам і підкреслив, що кожен пройдений кілометр і кожна подолана лінія оборони російських окупантів має значення. Зеленський зауважив, що постійність результатів України – це постійність підтримки держави світом.

Читайте також: Росіяни втрачають свої позиції на південь від Бахмута - Сили оборони

Водночас глава Української держави поінформував, що на Ставці була доповідь щодо захисту берегів Чорного моря, Дунайського регіону, захисту людей, портів, українського експорту. Він висловив вдячність усім, хто працює заради цього.

"Окремо обговорили міжнародну політику, наявні зміни. Урядовці доповідали, розвідка також. Викликів багато. Але хоч би якими були загрози, наша відповідь – це наша сила. Наша єдність. Захищати Україну та державні інтереси, бути в обороні або з обороною. Допомагати. Дбати про тих, хто поруч. Знайти своє місце у спільній роботі народу – це важливо. Обовʼязково переможемо!", – резюмував Президент.

Читайте також: Зеленський зустрівся зі спецпредставницею США - обговорили захист енергооб’єктів України

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський 12 жовтня провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Обговорювалися три ключові питання: фронт, українське виробництво зброї та техніки, постійне нарощування обсягів, ситуація на Близькому Сході.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-