На аеродромах Бердянська й Луганська знищені 9 гелікоптерів, ППО і склад боєприпасів - ССО

На аеродромах Бердянська й Луганська знищені 9 гелікоптерів, ППО і склад боєприпасів - ССО

Укрінформ
Сили спеціальних операцій Збройних сил України провели успішну операцію DRAGONFLY з ураження аеродромів в тимчасово захоплених російськими загарбниками Бердянську та Луганську.

Як передає Укрінформ, про це командування ССО повідомило у Фейсбуці.

Сили спецоперацій отримали інформацію про використання ворогом аеродромів у Бердянську та Луганську, а також перебування на них значної кількості авіаційної і спеціальної техніки та боєприпасів.

«Зазначену інформацію було перевірено та отримано підтвердження. Координати та необхідні дані передано для ураження підрозділам Сил оборони. У результаті нанесення вогневого удару в ніч з 16 на 17 жовтня окупанти зазнали значних втрат», - йдеться у повідомленні.

За останніми даними, у Бердянську та Луганську знищені дев’ять гелікоптерів різних модифікацій; спеціальна техніка, яка знаходилася на аеродромах, пускова установка ППО, склад боєприпасів. Також пошкоджені злітні смуги аеродромів.

«Склад боєприпасів у Бердянську детонував до 4 ранку. Детонація у Луганську тривала до 11 ранку. Втрати у живій силі противника складають десятки загиблими та пораненими. Тіла досі дістають з-під завалів», - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Удари по російських аеродромах: чому ворог не може врятувати свій «золотий запас»

Як повідомляв Укрінформ, зранку 17 жовтня Генштаб ЗСУ поінформував, що підрозділи ракетних військ уразили два вертольоти на посадкових майданчиках, склад боєприпасів та артилерійський засіб росіян.

У СтратКомі ЗСУ додали, що військові вдарили по гелікоптерах та обладнанню росіян на аеродромах поблизу Бердянська та Луганська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-