Зброя для України є шляхом до миру - Столтенберг

Зброя для України є шляхом до миру - Столтенберг

Укрінформ
Україна потребує більше зброї, оскільки чим сильнішою вона буде на полі бою, тим сильнішою буде її позиція за столом переговорів

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час першого Форуму оборонних індустрій у Києві, передає Укрінформ.

«Лише мужності недостатньо, щоб зупинити дрони, лише героїзм не може перехопити ракети. Україні потрібні спроможності, високої якості, у великій кількості та швидко… Не може бути оборони без промисловості», - наголосив Столтенберг.

Генеральний секретар НАТО високо оцінив винахідливість української оборонної промисловості, відзначивши, що у виробництві військового обладнання, від дронів до обладнання для розмінування, Україна впроваджує інновації «зі швидкістю блискавки».

«Чим сильнішою Україна буде на полі бою, тим сильнішими будуть її позиції за будь-яким столом переговорів. Тому, хоча це може звучати як парадокс, зброя для України – це шлях до миру», - сказав керівник Альянсу.

Читайте також: Боєприпаси для допомоги Україні замовили сім європейських країн

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявив, що 252 оборонні компанії із понад 30 країн світу взяли участь у першому Форумі оборонних індустрій в Києві.

Фото: flickr.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-