Залужний подякував Міллі за всебічну допомогу та підтримку України

Залужний подякував Міллі за всебічну допомогу та підтримку України

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний у телефонній розмові подякував голові Об’єднаного комітету начальників штабів США генералу Марку Міллі, у якого закінчується термін повноважень на цій посаді, за титанічну роботу, важливі поради, всебічну допомогу та підтримку України.

Як передає Укрінформ, про це Залужний повідомив у Телеграмі.

«Провів телефонну розмову з генералом Міллі. Розповів про обстановку на фронті, перебіг наших оборонних та наступальних операцій. Противник намагається контратакувати на різних напрямках, однак наші воїни тримають позиції міцно», - заявив головнокомандувач ЗСУ.

Залужний і Міллі окремо зупинилися на потребах ЗСУ. «Важливо посилити нашу ППО та артилерію», - зауважив головнокомандувач.

«Подякував американським партнерам за черговий пакет військової допомоги. І подякував особисто генералу Міллі», - додав Залужний.

За його словами, «цього місяця у мого друга закінчується термін повноважень на посаді очільника обʼєднаного комітету начальників штабів США».

Читайте також: Залужний обговорив потреби армії з партнерами із Британії та США: Чекаємо на хороші новини

«З перших днів повномасштабного російського вторгнення, особливо у найбільш складні моменти цієї війни, генерал Міллі завжди був поряд із нашим народом. Ми цінуємо проведену титанічну роботу, важливі поради, всебічну допомогу та підтримку. Запросив його в Україну та матиму за честь зустрічати на нашій землі», - додав Залужний.

Залужний поінформував, що «на знак продовження тісного партнерства України та США генерал Міллі познайомив його зі своїм наступником - генералом Чарльзом Брауном».

«Домовилися підтримувати високий рівень комунікації та найближчим часом провести перемовини», - зауважив головнокомандувач.

Як повідомляв Укрінформ, Залужний у телефонній розмові з начальником Об‘єднаного штабу Збройних сил Французької Республіки генералом армії Тьєрі Бюркаром обговорив обстановку в зоні бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-