Залужний розповів начальнику штабу військ Франції про ситуацію на фронті та операції ЗСУ

Залужний розповів начальнику штабу військ Франції про ситуацію на фронті та операції ЗСУ

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний у телефонній розмові з начальником Об‘єднаного штабу Збройних Сил Французької Республіки генералом армії Тьєрі Бюркаром обговорив обстановку в зоні бойових дій.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в Телеграмі Головнокомандувача ЗСУ.

“Провів телефонну розмову з начальником Об‘єднаного штабу Збройних Сил Французької Республіки генералом армії Тьєрі Бюркаром. Обговорили обстановку в зоні бойових дій. Детально розповів про всі напрямки, де тривають наші оборонні та наступальні операції”, - зазначив Залужний.

Читайте також: Залужний розповів Міллі про перебіг наступальної операції

Він відзначив стійкість та героїзм усіх українських воїнів, які відбивають атаки росіян, та які, незважаючи на щільність ворожих інженерних загороджень, кратну перевагу противника у повітрі, живій силі, артилерії та снарядах, продовжують просуватися вперед.

“У розмові з генералом Бюркаром окремо зупинилися на потребах українського війська та на питанні підготовки наших військовослужбовців на території Франції”, - зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Читайте також: Залужний обговорив навчання українських пілотів на F-16 із начальником штабу оборони Данії

Також він подякував союзникам за підтримку й повідомив, що разом із начальником Об‘єднаного штабу Збройних Сил Французької Республіки домовилися залишатися на зв'язку та спільно докладати зусиль задля деокупації України.

Як повідомлялося, наприкінці серпня Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний розповів голові Об’єднаного комітету начальників штабів США генералу Марку Міллі про перебіг наступальної операції.

Фото: ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-