Залужний розповів Міллі про перебіг наступальної операції

Залужний розповів Міллі про перебіг наступальної операції

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний розповів голові Об’єднаного комітету начальників штабів США генералу Марку Міллі про перебіг наступальної операції.

Як передає Укрінформ, про це Залужний повідомив у Телеграмі.

«У рамках постійного діалогу з партнерами поспілкувався телефоном з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Під час розмови поінформував генерала Міллі щодо оперативної обстановки на фронті та розповів про перебіг нашої наступальної операції», - заявив головнокомандувач ЗСУ.

Залужний та Міллі окремо зупинилися на постачанні озброєння та боєприпасів. «Посилення нашої протиповітряної оборони - ще одне важливе питання, яке також змістовно обговорили», - зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Читайте також: Залужний обговорив навчання українських пілотів на F-16 із начальником штабу оборони Данії

Залужний також подякував за черговий пакет безпекової допомоги, про який США оголосили напередодні, а також за роботу, яку проводять союзники задля надання Україні винищувачів F-16.

Як повідомляв Укрінформ, 29 серпня Сполучені Штати Америки оголосили про надання Україні нового пакета військової допомоги вартістю 250 мільйонів доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-