Залужний обговорив потреби армії з партнерами із Британії та США: Чекаємо на хороші новини

Залужний обговорив потреби армії з партнерами із Британії та США: Чекаємо на хороші новини

Відео
Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний обговорив з американськими та британськими партнерами розвиток подій на передовій та потребу української армії в снарядах, озброєнні та військовій техніці.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив в Телеграмі.

«Зустріч із американськими та британськими партнерами. Широке коло питань, конструктивні переговори. Детально ознайомив союзників із оперативною обстановкою по всьому фронту. Заслухали командирів та обговорили проблематику, що склалася в угрупованнях військ. Представив наше бачення розвитку подій на передовій. Обговорили потребу української армії в снарядах, озброєнні та військовій техніці. Чекаємо на хороші новини», - повідомив Залужний.

Крім того, за його словами, сторони зупинилися на питаннях посилення української протиповітряної оборони, додаткового транспорту для евакуації поранених, пошуку шляхів для ремонту техніки та відновлення боєздатності військових частин. Окремо розглянули ситуацію в Чорному морі, поінформував головнокомандувач.

Читайте також: Залужний обговорив із генералом Каволі ситуацію на фронті й оборонні потреби ЗСУ

Він подякував партнерам за плідну роботу та підтримку в боротьбі з російським агресором.

Як повідомляв Укрінформ, 9 вересня головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провів телефонну розмову з начальником Штабу оборони Збройних сил Румунії генералом Даніелем Петреску.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-