Росія намагається вербувати на війну найманців у країнах Центральної Азії - Данілов

Росія намагається вербувати на війну найманців у країнах Центральної Азії - Данілов

Укрінформ
РФ не припиняє проводити приховану мобілізацію, а також намагається вербувати найманців на війну з Україною у країнах Центральної Азії, але бажаючих воювати на боці Росії небагато.

Про це секретар Ради безпеки і оборони Олексій Данілов розповів в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні (росіяни - ред.) намагаються до цих речей долучати представників інших країн, країн Центральної Азії, але охочих воювати на боці Росії не так багато», - сказав Данілов.

Коментуючи ситуацію на фронті він нагадав, що війна – це важка і складна робота.

Читайте також: Данілов: У разі застосування РФ ядерної зброї реакція світу має бути миттєвою

«Що стосується фронту. Дякуючи нашим захисникам і захисницям, ситуація, яка кажуть військові, важка, але повністю контрольована. На деяких ділянках фронту є просування для звільнення наших територій, на певних ділянках фронту кожного дня ідуть запеклі бої, наші військові міцно стоять на нашій території, не дають агресору просуватися вперед. Це складна, важка робота, але це війна», - зазначив секретар РНБО.

Данілов також поінформував, що Росія запустила потужну медійну кампанію з розхитування українського суспільства через різні джерела та соцмережі. Водночас секретар РНБО наголосив, що допоки українське суспільство буде єдиним, шансів у ворога перемогти немає жодних. Він закликав не недооцінювати армію РФ, пояснивши, що росіяни вже мають великий досвід війни і навчилися воювати.

Читайте також: Спецслужби хочуть від Путіна звільнення Шойгу, воєнний стан і загальну мобілізацію – ЗМІ

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський отримав звернення від українських військових щодо надання їм можливості посилити мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-